NagyIrma:PrivátNapló

A Privát Napló tartalma:

 probléma megoldás, döntés, énstratégia, motiváció

1 hónap önfejlesztés mentorállási lehetőséggel

lapozz bele a Privát Naplóba

Azért, mert így szoktuk, még nembiztos, hogy jól szoktuk!

Világosan látod a helyzeted?! Pozíciód? Hallottad már a szeretteidtől, munkatársaidtól, hogy ideje lenne már változtatnod egy s' máson? Az orvos mondta neked, hogy  életmód váltásra van szükséged? Hagyj fel a mozgásszegény életmóddal és térj át az egészséges étrendre, reform konyhára?  Igen? De nem tudod, hogyan? Bizonytalan vagy?

Jót és rosszat is hozhat a változás. Elbírsz-e a sikerrel és a vele járó újabb problémákkal? Választás előtt vagy, az útkereszteződésben állsz, a döntési fánál!

Van énstratégiád a megoldásokra?

Tudatos nőként önmagadért, céljaidért

Bizakodva nézel a jövőbe?  Van küldetés tudatot?Mit tartasz sikernek? Oda figyelsz magadra? Naplót írsz, saját történeted dokumentálod, céljaidról, álmaidról, terveidről, étkezési és alvási szokásaidról. Tetten éred magad? Amennyire tudod, kezeled, vagy száműzöd a stresszt az életedből?

Ehhez a Privát Naplóban kapsz ötleteket, gyorsan elsajátítható, a hétköznapi életben alkalmazható gyakorlatokat.

Vonzások, választások, változások

"1 nap 24-8 órából áll=16 óra ébrenlét"

Nincs időd a változtatásokra? Lehet... Megteremtenéd? Hiszen, ha a gyermekednek, párodnak szüksége van rád, előtérbe helyezed őket. Átszervezed a napod és háttérbe helyezed a saját dolgaid. Így van? Tényleg ennyire önfeláldozónak kell lenni? "Mártíromkodni?" Mit szólnak a hozzátartozóid, ha egy kicsit önzőbb vagy és igent mondasz önmagadért? Elbírsz ezzel? Kreatívan szervezd meg az énidődet! Segítek!

Motiváció

Mi az amire igényed van? 

Azt már tudod, hogy mit nem akarsz? Milyen a belső mozgatórugód? Mire vágysz igazán? Mi az, amire feltétlenül szükséged van, a harmonikus párkapcsolatban, a kiegyensúlyozott élethez?         "Azt hittem...." - mondod. De mit jelent neked a boldogság? Milyen, amikor az életedbe örömöt lopsz? Amikor, a Privát Napló gyakorlataival,  "felfelé lépkedsz a piramis lépcsőin" megtudod, hogy mit is akarsz valójában?

Természetesen

Mocorog benned a fittnesz 

Velünk újból felfedezed a játék örömét. Felállsz a fotelből és elindulsz? A következő hetekben, új mozgásformákat keresel magadnak.  Kilépsz a komfortzónádból. Tudtad, hogy a legtöbb mozgás -tanfolyamon az első óra ingyenes?

Oda figyelsz arra, hogy mit és mikor eszel, hidratálod a tested, foglalkozol a lelkeddel, meditálsz. Vitamin és örömforrásokat keresel. Egyensúlyba hozod magad.

Te öntudatos nő vagy

Egyéni stílussal és ízlésvilággal

Fontos vagy, mert belőled csak 1 van! Hogyan  használod a neved, keresztneved? Korod előrehaladtával változtathatsz ezen is. Legyen saját emblémád pl. vörös rúzs (az otthagyott üzeneteken egy csókkal) Mostantól legyél te a szoknyás ill. kalapos nő!  A színek hatnak az emberre. Kitaláltál már magadnak, egy  meghatározó stílust? Évszaknak, bőrödnek és hajszínednek megfelelő színvilágot?

Idő előtt legyen a tiéd! 

Megrendelem a Privát Naplót 

1. könyvet  (5990 Ft helyett) szerzői kiadásban kedvezményesen, 4990 Ft-ért

2. e-bookot (PDF) mert saját naplót vezetek  és olvasásra kell, 2490 Ft-ért  

3.  online segítő konzultációt, amelyben benne van:

*4 alkalom/óra honoráriuma,

*az e-book, hogy mindig kéznél legyen,

*az önkitöltős motivációs könyv, hogy maradandóan dokumentálj.

Mindezeknek az összértéke 49.990 Ft. 

a  COVID JÁRVÁNY MIATTI RENDELKEZÉSEK ÉS KORLÁTOZÁSOK MIATT

ÚJÉVI AJÁNDÉKKÉNT

2022. január 1. reggel 6 órától - február 10. éjfélig beérkező megrendelésre

 24.990 Ft!

Verhetetlen ajánlat 2022. január 1 - február 10-ig:

Az 1. és 2. ajánlat ára tartalmaz 1 alkalom  30 (+15) perc ingyenes online konzultáció lehetőségét, amely az Újévben is felhasználható. Rugalmas időpontegyeztetéssel.

A "kézhezvételtől" 90 napig 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha úgy érzed ez a könyv, vagy e-book nem az amit vártál.

Írj az irmanagy@voilavitalitas.com vagy az info@privat-naplo.hu e-mail címekre és hamarosan válaszolunk!